Ann-Sophie

Ann-Sophie is afkomstig uit het pittoreske Berlare. Zo koos ze tijdens haar hogere studies voor de richting “Digital Arts & Entertainment” aan Howest in Kortrijk. Hier ontplooide haar creativiteit ook naar de digitale media.

Sinds 2018 is ze gepassioneerd aan het werk als illustrator en grafisch designer. De eerste 2 jaar was het in combinatie met een job als tattoo artist en vanaf begin 2020 is ze fulltime aan de slag als freelancer voor het creëren van illustraties en designs.

ILLUSTRATIE GRAFISCH SOCIAL MEDIA
BRANDING MARKETING

Geens

De Geens is opgegroeid in Moorsel bij Tervuren, mooi in het groen gelegen tussen Brussel en Leuven in, waar hij in 2009 een zaak startte die zich richtte op grafisch en webontwerp.

Doorheen de jaren stond hij mee aan de basis van enkele grote zaken in Leuven en Hasselt. Voor die projecten verzorgde hij steeds de hospitality kant, de branding, alle copy, de websites, sociale media & de marketing. Na enkele omwentelingen werd het tijd om de poort weer open te zetten voor nieuwe projecten.

WEB GRAFISCH SOCIAL MEDIA
COPY BRANDING MARKETING

Op welk project ben je het trotst?

Ann-Sophie: Onze rebranding van LIEF, dé Mechelse ontbijt- en lunchbar. Door te kiezen voor de korte keten en de focus op ecologische concepten vonden we elkaar. Het is zeer leuk dat we elkaar kunnen aanvullen. Zo koos ik bijvoorbeeld ook een ecologisch gerecycleerd papier voor de naamkaartjes. Ahja, en ga er zeker ook eens langs want zowel de drankjes als het eten zijn er om de vingers van af te likken.

Geens: De branding van Psychotherapie Yves. We kenden elkaar al een kleine 10 jaar toen hij bij ons kwam aankloppen voor de opstart van zijn praktijk. De hieropvolgende samenwerking verloopt vlot en het resultaat mag er ongetwijfeld zijn.

Koffie of thee? En hoe juist?

Ann-Sophie: Oh, doe mij zeker en vast maar een heerlijk kopje koffie! Ik hou van sterke, versgezette koffie zonder iets. Gewoon zwart.

Geens: Graag een tasje thee als het kan. Een aanrader is de 'Blackcurrant, Ginseng & Vanilla Tea' van Twinings. Een heerlijke smaakbom.

Wat is je favoriete koek?

Ann-Sophie: Huisgemaakte chocoladekoekjes. Mijn favoriete recept kan je onderaan de pagina vinden via de 'koekjes recepten' link.

Geens: Dat is ongetwijfeld de Dinantse koek. Een zeer harde koek gemaakt van tarwebloem en rauwe honing.

Welke passies heb je nog?

Ann-Sophie: Muziekconcerten bijwonen, digitale illustraties maken & games.

Geens: Cocktails maken (en drinken), comedyshows organiseren & muziek spelen.